LINKNAVN LINKNAVN LINKNAVN LINKNAVN LINKNAVN LINKNAVN

Følg instagram-brukerene mine

Hei!

Skulle bare ha noe å blogge om..Miley vil tilbringe mere tid med familien,så det er ikke mye nytt..Det kommer sikkert bilder med Miley på nyttårsaften da!Nå tenkte jeg at dere skulle få vite mine insta-brukere.Dere skal få vite min private først..@saralovise_g   .Der legger jeg ut litt bilder av meg og hverdagen min! Så min Mileyfan-side! @mileycyrus_page  .Der får dere de vakreste Mileybildene jeg finner.Follow mee<3<3 Jeg holder foresten på med og finne ut hvem som blir ukas "nyttårs"linkblogg:) Den som blir den heldige får bloggen sin øverst under headeren! (skal fikse alt det i kveld).

                                                                             

 

 ... Ingen kommentarer

Best of Miley Cyrus 2012

Siden det er nyttårsaften i morgen tenkte jeg og ha en Best of Miley Cyrus 2012.Dere kan stemme på favoritter i forskjellige katogorier.

Hår:

1.

2.

3.

Stil:

1.

2.

3.

Red Carpet:

1.

2.

3.

4.

Photoshoot-picture:

1.

2.

3.

4.

5.

Beste Twitter-bilde!

1.

2.

3.

STEM PÅ DINE FAVORITTER!!JEG KOMMER MED OPPDATERING HVIS JEG FÅR VITE NYTTÅRS-

FORSETTET TIL MILEY RAY CYRUS!

-Sara

 


 ... Ingen kommentarer
Les mer i arkivet » Oktober 2013 » Mai 2013 » April 2013Denne bloggen handler om den beste Miley Ray Cyrus. Jeg oppdaterer dere om nyheter, bilder, musikk og fakta! Jeg hadde en liten bloggpause, så derfor kan det henne du ser litt gamle bilder. Jeg er 13 år gammel, og idolene mine er Miley og Isac Elliot. Jeg blir veldig takknemlig om dere leser innleggene mine, og kommenterer :) Elsker dere, smilers.

+ Legg meg til som venn

KATEGORIER

ARKIV

SISTE INNLEGG

DESIGN

  • Albiss.blogg.no
  • hits